Yhteistyökumppanit 2014

PARTNERIT

Helsingin Energia – Energiatehokkuuden edelläkävijä

Helsingin Energia on energiatehokkuuden edelläkävijä ja yksi Pohjoismaiden merkittävimmistä energiayhtiöistä. Palvelemme noin 400 000 asiakasta Suomessa ja kaukolämpöverkkomme kattaa yli 90 prosenttia Helsingin lämmitystarpeesta. Tavoitteenamme on hiilineutraali energiantuotanto vuoteen 2050 mennessä.

Tuotamme sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä energiatehokkaasti maailman huippua edustavalla yli 90 prosentin hyötysuhteella. Kaukolämmön tuotannossa hyödynnämme jäteveden hukkalämpöä ja kaukojäähdytyksessä merivettä. Kestävän kehityksen mukaiseen toimintaamme kuuluu maksuton energiakäytön neuvonta.

Lisätietoja Helsingin Energian toiminnasta, tuotteista ja palveluista löydät täältä: www.helen.fi

 

Hufvudstadsbladet

Hufvudstadsbladet on 150 vuoden aikana tulkinnut meitä ympäröivän yhteiskunnan muutoksia.  Olemme kirjoittaneet tapahtumista ja ihmisistä, jotka ovat jättäneet jälkensä historiaan. Ilman toimittajien tekemää työtä nämä jäljet olisivat paljon heikommat. Näiden asioiden vuoksi journalismi puolustaa paikkaansa yhteiskunnassa - niin tänään kuin huomennakin. Parhaimmillaan Hbl jättää jälkensä myös sekä tähän hetkeen että lukijoihinsa.
www.hbl.fi

 

Red Green Blue RGB Oy

Vuonna 1996 toimintansa aloittanut RGB on erikoistunut data- ja videoalan esitystoteutuksiin; projisointeihin, näyttötekniikkaan, kameratuotantoon sekä esitysmateriaalin tuottamiseen.

Toiminta on kohdistunut pääasiassa yritys- ja urheilutapahtumiin sekä festivaaleihin. RGB on myös vahvasti mukana teatteri- ja TV-maailman projekteissa.
www.rgb.fi

 

KUMPPANI


Raha-automaattiyhdistys RAY

Lähes puolet suomalaisista pelaa RAY:n jännittäviä ja viihdyttäviä pelejä. Pelitoiminnan tuotot käytetään kokonaisuudessaan hyvinvoinnin tukemiseen. Yli miljoona euroa päivässä jaetaan tärkeään auttamistyöhön. Pelaajien, kumppaneiden, järjestöjen ja satojen tuhansien vapaaehtoisten yhteispeli luo hyvinvointia ainutlaatuisella tavalla.

www.ray.fi

 

TUKIJAT

Kaapelitehdas

www.kaapelitehdas.fi

Nykytaiteen museo Kiasma

www.kiasma.fi

Ranskan instituutti

www.france.fi