Senaatintori / Agatha Ruiz de la Prada & D-Facto: Corazón

Senaatintori
Agatha Ruiz de la Prada & D-Facto: Corazón

Espanjalaisen muotisuunnittelija Agatha Ruiz de la Pradan ja tuotanto- ja suunnittelutoimisto D-Facton Corazón tuo Tuomiokirkon ylätasanteelle valtavan sydämen, joka sykkii lukemattomissa väreissä vavisuttavan, teokseen sävelletyn musiikin tahtiin. Teoksen taustalla oleva Tuomiokirkko sulautuu mukaan teokseen, kun se valaistaan. Teoksen kesto on noin viisi minuuttia. Teos on nähty aikaisemmin Ranskan Lyonin Fête des Lumières -valotapahtumassa vuonna 2012.

Esitysaika: Joka päivä klo 17-22

Agatha Ruiz de la Prada on madridilainen, maansa tunnetuimpiin kuuluva muotisuunnittelija ja kulttuurivaikuttaja. Corazón-teos on hyvin tyypillistä de la Pradaa: myös hänen värikkäässä, graafisia kuvioita hyödyntävässä vaatesuunnittelussaan, joka on tunnettua myös kansainvälisesti, rakkaus ja onnellisuus ovat päätekijöitä. Hän julkaisi ensimmäisen mallistonsa jo vuonna 1981 ja on sittemmin ollut aktiivinen toimija Espanjan taide- ja kulttuuripiireissä.

D-Facto on lyonilainen tuotanto- ja suunnittelutoimisto, joka on toteuttanut lukuisia kansainvälisiä, suuren mittakaavan projekteja mm. valofestivaalien ja kaupunkitapahtumien yhteydessä.

Takaisin ylös